Bruidsarrangement

 
Bel nu:
Welkom bij
Goossen haarmode

Bruidsarrangement

Voor een bruiloft wilt u er als bruid natuurlijk de show stelen. Om u de zorgen wat betreft uw haar uit handen te nemen op uw huwelijksdag bieden wij u geheel naar uw wensen een bruidsarrangement aan. Wij zijn de kapsalon uit Wierden die ervoor zorgt dat u een prachtig bruidskapsel heeft op uw grote dag.

De kapsalon die zich aan u aanpast

U kunt zelf bepalen op welke dag en op welk tijdstip u graag uw haar wilt laten doen. Wij passen ons volledig aan op uw wensen, zodat u tijdig klaar bent voor uw grote dag. Wilt u liever dat wij aan huis uw haar komen doen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij zijn de kapsalon in Wierden die ervoor zorgt dat uw haar er prachtig uitziet op uw huwelijksdag.

Ons bruidsarrangement bestaat uit:

    

     

  • Een proefkapsel
  • Het bruidskapsel op de dag zelf

  

  

   

Hoe werkt het?

Ongeveer twee weken voor uw huwelijksdag komt u bij ons in de salon langs voor een proefkapsel. Wij overleggen hierbij wat uw wensen zijn met betrekking tot uw haar. Vervolgens gaan we het haar behandelen en eventueel voorzien van de door u meegebrachte sluier, hoed en accessoires. Doordat wij flexibel zijn kunnen wij op de dag zelf nog eventuele veranderingen aanbrengen. Wanneer het proefkapsel is geworden zoals u had gedroomd zorgen wij ervoor dat op uw trouwdag dezelfde kapster uw haar behandelt.