Goossen Haarmode


Wij zijn de professionele kapsalon van Wierden en omstreken. Goossen Haarmode is een moderne kapsalon voor zowel dames als heren, van jong tot oud. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en gezelligheid. Bovendien bieden wij onze klanten aantrekkelijke prijzen op het gebied van haarmode. U vindt onze kapsalon midden in het centrum van Wierden.

Wat doen wij?


Voor tal van haarbehandelingen kunt u bij Goossen Haarmode Wierden terecht. Zowel korte behandelingen, bruidsarrangementen als totale metamorfoses behoren tot ons specialisme. Bij onze kapsalon in Wierden kunt u uw haar laten knippen, verven, föhnen, permanenten, opsteken of watergolven. Ook kunt u bij ons kiezen voor highlights, lowlights en extensions.

Het perfecte kapsel


Samen met u bepalen we welk kapsel het best bij u past op basis van uw gezichtsvorm en uitstraling en uiteraard wat u mooi vindt. Wij nemen de tijd om uw nieuwe look te bepalen en om deze look te creëren. Met ons team van enthousiaste medewerkers zorgen wij keer op keer voor een prachtig resultaat dat voldoet aan al de verwachtingen van onze klanten. Kortom, Goossen Haarmode Wierden is de kapsalon waar u moet zijn voor alles op het gebied van haarmode.